Groepslessen in de lente op TPM

Voor onze tennisleden starten op 15 februari de inschrijvingen voor tennislessen. Deze 8 lessen gaan door tussen 15 april en begin juni 2024.

Voor onze  padelleden bieden we 6 lentelessen aan tussen 15 april en eind mei.

Wij bieden tennislessen aan voor jeugd (blauw - rood - orange - groen - tieners) en voor volwassenen (beginners - licht gevorderd - gevorderd). Bij de inschrijving zal jouw beschikbaarheid gevraagd worden: hoe meer momenten je aanduidt, hoe groter de kans dat we een geschikt lesmoment vinden met andere lesvolgers van hetzelfde niveau.
Ken je spelers van jouw niveau die je graag in je groep wil? Noteer de namen bij 'opmerkingen': als de beschikbaarheid overeenkomt, proberen we jullie samen te plannen. Half maart zal de planning rond zijn en communiceren we jouw lesmoment. 

Meer info en inschrijven tennislessen 

 

De padellessen zijn gericht op startende volwassenen om de basistechniek padel aan te leren. Leden die enige spelerservaring hebben maar een opfrissing willen, kunnen zich ook inschrijven. Padellessen aan jeugdspelers zal in de vorm van korte stages aangeboden worden. Meer nieuws hierover volgt later.

Meer info en inschrijven padellessen