In deze kalender vind je alle data van de clubactiviteiten 

Activiteiten voor jeugd

Activiteiten voor jeugd

Begeleid Spelen

TPM organiseert begeleid padelspel voor de jeugd. Er worden wedstrijdjes gespeeld (enkel/dubbel) tegen kinderen van je eigen niveau/leeftijd. Dit gebeurt onder begeleiding van lesgevers. Na afloop is er voor elke deelnemer een kleine beloning.
 

Kids Ouderdag

Leer de sport van jouw zoon of dochter ontdekken door samen met jouw kind op het terrein te sporten. Onze jeugdspelertjes mogen op de kids ouderdag andere familieleden (mama, papa, oma, opa, neef, nicht, ...) uitnodigen voor een partijtje padel. 

Vrije Dubbels voor Tieners

NIEUW vanaf 1/4/2024: Tieners kunnen elke zondag van 12u tot 13u komen vrij dubbelen op padel terrein 4. Kom af en ontdek wie je mede & tegenspelers zijn.

Activiteiten voor volwassenen

Activiteiten voor volwassenen

Americano

De Padel Americano of Winner's Court is een zeer gesmaakte mini-intraclub wedstrijd. Spelers komen tegenover én naast elkaar te staan aan de hand van loting.

Per Americano-sessie kunnen 16 deelnemers meespelen. De organisatoren geven voorrang aan nieuwe inschrijvingen van leden zodat iedereen aan de beurt kan komen.

De Americano vervangt af en toe de Vrije Dubbels. Wanneer? Dat vind je terug in het reservatiesysteem en in de activiteitenkalender.
 

Clubladder

De Meerdaal clubladder bestaat uit vriendschappelijke wedstrijden binnen de club zelf. Elke twee weken speel je een laddermatch tegen leden, bepaald door de app. Een ideale manier om veel leden te ontmoeten. 

De laddercompetitie is gestart in de zomer van 2023. Je kan op eender welk moment instappen. Registreer je met jouw dubbelpartner in de clubladder app en jouw eerste match komt eraan.

New Arrivals Welcome

Nieuwe padelleden zijn van harte welkom op dit infomoment. Gedurende een uurtje krijg je toelichting over onze club en beantwoorden we al jouw vragen. Maak kennis met andere nieuwe leden, kom de sfeer opsnuiven op TPM en een balletje te slaan voor wie wil. 

We sturen elk nieuw lid een persoonlijke uitnodiging. Ook ouders van nieuwe jeugdspelers zijn welkom.

Vrije Dubbels

Zin in een recreatieve spelformule voor 15+ leden op zondagvoormiddag en feestdagen onder leden? En spelen met leden waar je zelden tegen speelt? Dan zijn de Vrije Dubbels op jouw maat gesneden. Hoe werkt het?

  • Kom naar TPM en vorm een team van 4. De starturen van een ronde zijn geafficheerd aan de terreinen.
  • Start jouw match, speel 50 minuten en sta je plaats af aan andere leden. 
  • Op P1 en P2 starten de vrije dubbels om 10 uur en eindigen om 12 uur.
  • Op P3 en P4 starten de vrije dubbels om 9u30 en eindigen om 12u30.

Thema-activiteit

After Work Padel, Après-Ski Padel, WK Padel: dit zijn enkele activiteiten die door Meerdaal Makers zijn georganiseerd en zeer gesmaakt worden door iedereen. 

Je mag gekleed in het thema opdagen, je speelt toffe matchen onder elkaar via loting en wie weet kaap je één van de prijzen weg. De activiteiten kalender vermeldt alle padel thema-activiteiten. 

Meerdaal on Fire

'Meerdaal On Fire' zet onze club in vuur en vlam met leuke tennis- en padelmomenten onder leden in verschillende thema's. Geen winnaars, geen verliezers, enkel amusement. Leden ontvangen een inschrijvingsmail voor elke Meerdaal on Fire.

Activiteiten voor iedereen

Activiteiten voor iedereen

Train met Lobster

TPM heeft een ballenmachine: de Lobster. Groots in ballen spuwen, Lobster helpt je jouw bandeja te trainen, jouw backhand bij te schaven, je volleys te oefenen.

De lobster is overdag tot 17 uur gratis te gebruiken door leden. Wel enkel na afspraak.

Tradities om in ere te houden

Tradities om in ere te houden

Opening en sluiting zomerseizoen

Het is een restant uit de tijd dat TPM enkel een tennisclub was. Onze padelleden mogen mee genieten. We starten elk nieuw zomerseizoen met een openingsreceptie tijdens het laatste weekend van de Paasvakantie. Waarom? Een traditie. Hetzelfde doen we met de sluiting van het zomerseizoen eind september. Leuk om tijdens zo'n momenten te klinken op een schitterend seizoen.

Barbecue

Juni is dé barbecuemaand bij uitstek. Ook op TPM. Schuif mee aan de barbecuetafel, geniet van een heerlijk avondje met andere leden terwijl de kinderen springen op het springkasteel of spelen op de tuigen. Deze avond is niet alleen voor onze leden, ook voor hun partner en kinderen.

Winterwandeling

In december nemen enkele trouwe Meerdaal Makers ons mee op pad door de prachtige natuur in onze regio. Nadien kan je genieten van een afsluitend etentje in het clubhuis. Onnodig te zeggen dat dit een geschikt moment is om bij te praten.