Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag

Vragen over de website Tennis en Padel Vlaanderen

Tennis & Padel Vlaanderen is de tennis- en padelfederatie waarbij Tennis & Padel Meerdaal is aangesloten. 

De website van de federatie is niet alleen nodig om je lid te maken van TPM, maar ook om een terrein te reserveren, in te schrijven voor tornooien of om jouw profielgegevens te updaten. 

Hieronder vind je tips voor het gebruik van de website van Tennis en Padel Vlaanderen.

Ik ken mijn lidnummer of wachtwoord niet

Was je in het verleden aangesloten bij een tennis- of padelclub, dan is de kans groot dat je toenmalig lidnummer nog bestaat. Zoek het even op, reset jouw wachtwoord en je kan inloggen op de website van Tennis & Padel Vlaanderen. Werkt dit niet, contacteer onze ledenadministratie. Vermoedelijk moeten jouw e-mailadres en lidnummer gekoppeld worden.  

Bij een reset van jouw wachtwoord kan het gebeuren dat je een rode balk ziet met een foutmelding. Je mag de foutmelding negeren. Als je rechts bovenaan het scherm kijkt, zie je dat je wel degelijk bent ingelogd.

Ik wil het profiel van een ander lid beheren

Als er meerdere leden in het gezin zijn, is het mogelijk om jezelf als profielbeheerder aan te duiden van bv. de kinderen. Dan kun je gemakkelijker van het ene account naar het andere switchen. 

Log in onder de juiste persoon

Gebruik steeds het lidnummer van het lid waarvoor je iets wil opzoeken of een inschrijving wilt maken, etc. Dat kan bv. het lidnummer van jouw kind zijn. 

Log dus in onder het account van jouw kind om in te schrijven voor bv. lessen of een kamp.

Problemen met het ontvangen van mails van Tennis & Padel Vlaanderen?

Ontvang je bij het inschrijven als lid, voor een tornooi, voor lessen of stages geen bevestigings-, goedkeurings- of betalingsmail, kijk in je SPAM-folder. Mails van Tennis & Padel Vlaanderen kunnen hierin terecht komen.

Wat doe je ingeval van een sportongeval?

Heb je een ongeval tijdens het tennis-of padelspel, weet dat je als lid verzekerd bent via TPM. Contacteer de secretaris zodat de ongevalsaangifte tijdig - binnen de 5 dagen - kan gebeuren. 

Een ongevallenaangifte gebeurt door de club waar je lid bent. Is TPM niet jouw hoofdclub, contacteer jouw hoofdclub. Ben je geen lid bv. je huurt in losse verhuur een terrein, dan ben je niet verzekerd via TPM.

TPM beschikt over een AED-toestel. Je vindt het tegen de buitenmuur onder het open gedeelte van de veranda. Ingeval van hartfalen, aarzel niet en gebruik het AED-toestel bij een noodgeval.

Waar vind ik het document voor de mutualiteit?

Op het spelersdashboard van Tennis & Padel Vlaanderen vind je na het inloggen onder Clubabonnementen het document terug. Dit document is volledig ingevuld en getekend door de secretaris. De mutualiteiten aanvaarden dit, ook al ziet het er anders uit dan hun standaardformulieren. Print jouw formulier, kleef er een etiket op en handteken het. De mutualiteit betaalt een gedeelte van het lidgeld terug.

Kan ik mijn oude ballen op de club kwijt?

Dat kan. Gooi ze in de ton in het clubhuis (veranda). Wij zorgen voor een tweede leven door ze te schenken aan o.a. jeugdbewegingen, scholen of goede doelen.

Kan ik douchen bij TPM?

TPM heeft heren en dames kleedruimtes met elk twee douches. Deze bevinden zich in het clubhuis. Voor de dames is er een haardroger beschikbaar.  Er kan gedoucht worden als het clubhuis open is.

Is TPM toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Aan de de oprit naar het clubhuis is er is een parkingplaats voorzien voor personen met een beperking. Het clubhuis is bereikbaar via enkele lage opstapjes. Er is geen toilet voor minder mobielen op het domein.

Ik zoek tennis- of padel partners

Zoek je leden om samen te spelen? Maak je lid van de whatsapp-groepen. Scan de QR-code van de groep van jouw niveau. QR-codes zijn beschikbaar in het clubhuis.

Ik ben geen TPM-lid. Kan ik een terrein huren?

Je kan via www.mijnterrein.be het hardcourt tennisterrein 5, één van de padelterreinen én padelrackets huren. Dit kan 3 dagen op voorhand. De betaling gebeurt online. Om een terrein te huren, heb je een account bij Tennis & Padel Vlaanderen nodig. 

Annuleer je jouw reservatie, dan krijg je het betaalde bedrag teruggestort.

Antwoord niet gevonden?

Waarop heeft jouw vraag betrekking?