In deze kalender vind je alle data van de clubactiviteiten 

Activiteiten voor jeugd

Activiteiten voor jeugd

Begeleid spelen

TPM organiseert begeleid tennisspel voor de jeugd. Er worden wedstrijdjes gespeeld (enkel/dubbel) tegen kinderen van je eigen niveau/leeftijd. Dit gebeurt onder begeleiding van lesgevers. Na afloop is er voor elke deelnemer een kleine beloning.

Kids ouderdag

Leer de sport van jouw zoon of dochter ontdekken door samen met jouw kind op het terrein te sporten. Onze jeugdspelertjes mogen op de kids ouderdag andere familieleden (mama, papa, oma, opa, neef, nicht, ...) uitnodigen voor een partijtje tennis. 

Zomerkamp

In augustus organiseert TPM een tienerstage en een kidskamp. Er geldt een voorinschrijvingsrecht voor leden van TPM. 

Vrije Dubbels voor Tieners

NIEUW vanaf 1/4/2024: Tieners kunnen elke zondag van 12u tot 13u komen vrij dubbelen op tennis terrein 2. Kom af en ontdek wie je mede & tegenspelers zijn.

Activiteiten voor volwassenen

Activiteiten voor volwassenen

Meerdaal on Fire

'Meerdaal On Fire' zet onze club in vuur en vlam met leuke tennis- en padelmomenten onder leden in verschillende thema's. Geen winnaars, geen verliezers, enkel amusement. 

Leden ontvangen een inschrijvingsmail voor elke Meerdaal on Fire.

Clubladder

De Meerdaal clubladder bestaat uit vriendschappelijke wedstrijden binnen de club zelf. Elke twee weken speel je een laddermatch tegen leden, bepaald door de app. Een ideale manier om veel leden te ontmoeten. 

De laddercompetitie is gestart in de zomer van 2023. Je kan op eender welk moment instappen. Registreer je met jouw dubbelpartner in de clubladder app en jouw eerste match komt eraan.

New Arrivals Welcome

Nieuwe tennisleden zijn van harte welkom op dit infomoment. Gedurende een uurtje krijg je toelichting over onze club en beantwoorden we al jouw vragen. Maak kennis met andere nieuwe leden, kom de sfeer opsnuiven op TPM en een balletje te slaan voor wie wil. 

We sturen elk nieuw lid een persoonlijke uitnodiging. Ook ouders van nieuwe jeugdspelers zijn welkom.

Vrije Dubbels

Zin in een recreatieve spelformule voor 15+ leden op zondagvoormiddag en feestdagen onder leden? En te spelen met leden waar je zelden tegen speelt? Dan zijn de Vrije Dubbels op jouw maat gesneden. Hoe werkt het? 

  • Kom naar TPM en vorm een team van 4. De starturen van een ronde zijn geafficheerd aan de terreinen.
  • Start jouw match, speel 50 minuten en sta je plaats af aan andere leden.
  • Tennis terrein 3 is bestemd voor de beginners en licht gevorderden zodat ze hier vrijuit kunnen oefenen met en tegen andere leden (beginners of gevorderden). De gevorderden passen zich aan aan het spel van de beginners. 
  • Op T1 en T2 starten de vrije dubbels om 10 uur en eindigen om 12 uur.
  • Op T3 en T4 starten de vrije dubbels om 9u30 en eindigen om 12u30.

Start to work/weekend

Op maandagnamiddag reserveert TPM 2 terreinen van 14 uur tot 16 uur voor Start to Work. Op vrijdagnamiddag doen we hetzelfde voor Start to Weekend. Je kan het al raden: heb je een vrije namiddag, dan kan je zonder te reserveren naar deze activiteit komen. Je speelt met andere leden een dubbelspel. Het clubhuis is open voor de gezellige après.

 

Activiteiten voor iedereen

Activiteiten voor iedereen

Train met Lobster

TPM heeft een ballenmachine: de Lobster. Groots in ballen spuwen met of zonder spin, Lobster helpt je je forehand te trainen, je backhand bij te schaven, je volleys te oefenen.

De lobster is overdag tot 17 uur gratis te gebruiken door leden. Wel enkel na afspraak.

Tradities om in ere te houden

Tradities om in ere te houden

Opening en sluiting zomerseizoen

We starten elk nieuw zomerseizoen met een openingsreceptie tijdens het laatste weekend van de Paasvakantie. Waarom? Een traditie. Hetzelfde doen we met de sluiting van het zomerseizoen eind september. Leuk om tijdens zo'n momenten te klinken op een schitterend seizoen.

Barbecue

Juni is dé barbecuemaand bij uitstek. Ook op TPM. Schuif mee aan de barbecuetafel, geniet van een heerlijk avondje met andere leden terwijl de kinderen springen op het springkasteel of spelen op de tuigen. Deze avond is niet alleen voor onze leden, ook voor hun partner en kinderen.

Winterwandeling

In december nemen enkele trouwe Meerdaal Makers ons mee op pad door de prachtige natuur in onze regio. Nadien kan je genieten van een afsluitend etentje in het clubhuis. Onnodig te zeggen dat dit een geschikt moment is om bij te praten.