Jeugdactiviteit op 9 mei (OHHemelvaart)

Jeugd activiteit 9 mei

Zin in een leuke namiddag? kom dan naar de kids-ouderdag - generationscup op donderdag 9 mei, van 15u tot 17u, voor zowel padellers als tennissers. Achteraf voorziet de club een hapje!

OPROEP aan alle volwassen spelers Onze jeugd daagt jullie uit om een balletje te kloppen op het tennisterrein of het padelveld. Ga je graag deze uitdaging aan, schrijf je dan ook in!

Voor alle kids leden en hun ouders/familie: Kids-ouderdag 9 mei 2024.

Wil jij graag een balletje kloppen met of tegen jouw mama of papa/broer of zus/oma of opa/tante of nonkel/... ? Kom dan op donderdagnamiddag 9 mei naar TPM. Tussen 15u en 17u houden we de velden vrij voor jullie, zowel voor tennis als voor padel. Nadien voorzien we een klein hapje en drankje.

Ervaring van de ouders/familie is niet vereist. Kom wel in sportkledij en breng liefst een eigen/geleende racket mee. Het is het leukst als er per kind iemand meekomt. En nog leuker: als familielid hoef je geen lid te zijn. Activiteit voor alle jeugdspelertjes tot 12 jaar.

inschrijven voor kids-ouderdag

Voor tieners gemixed met volwassenen: GENERATIONS CUP 9 mei 2024.

Wil je als jongere jouw tennis- of padelcapaciteiten eens meten tegen een volwassen speler? Schrijf je dan in voor de “clash der generaties” op donderdag 9 mei 2024 van 15u tot 17u. Ook hier zal een hapje en drankje niet ontbreken. Activiteit voor alle middelbare school jongeren en volwassenen;

inschrijven voor generations cup