Meerdaal on Fire Summer Time

Vorig jaar was de Meerdaal on Fire Summer Time een groot succes, dus we herhalen dit nog eens op woensdag 10 juli.

We zorgen weer voor een cocktailbar met verschillende cocktails en mocktails. Daarnaast zullen er natuurlijk ook hapjes zijn.

1e cocktail is on the house, daarna kun je voor 6 euro een cocktail of voor 4 euro een mocktail krijgen.

Je kan je inschrijven voor óf enkel padel, óf enkel tennis óf tennis én padel. Easy, toch? Padelrackets zijn dit evenement gratis te verkrijgen, beste tennissers. Idem voor tennisrackets, beste padeller. Heb je geen enkele ervaring met de andere sport? Dan is het beter om enkel te kiezen voor jouw eigen racketsport uiteraard.

We verwachten jullie op woensdag 10 juli tussen 19 uur - 22 uur. Je kiest welke rondes je wilt meedoen en bent minimum 15 minuten vóór aanvang van de ronde paraat op de club. Je schrijft je in en ontvangt een bonnetje voor je cocktail.

Het concept:

Via loting ontdek je jouw spelpartner en de tegenpartij. 
We spelen vanaf 19 uur in meerdere rondes van 45 minuten. Indien we met velen zijn, passen we de speeltijd aan tot 30 minuten zodat iedereen de kans krijgt om te tennissen en/of te padellen.

Geef je je op voor de eerste ronde, wees dan op tijd. Op het memobord buiten vind je op welk terrein en met/tegen welke leden je speelt. We proberen iedereen minimum 2 rondes te laten spelen.

Simpel dus, terrein op en spelen maar!

Om een overzicht te houden op het aantal deelnemers dat we mogen verwachten, vragen we in te schrijven ten laatste op zondag 7 juli.

INSCHRIJVEN MEERDAAL ON FIRE  

Deze activiteit is bedoeld voor alle leden vanaf 15 jaar (cocktails met alcohol worden geschonken vanaf 18 jaar).