Opening zomerseizoen

Opening zomerseizoen

Onze leden weten het ondertussen al lang. We openen jaarlijks 'officieel' de tennis- en padelterreinen met tennis/padel voor iedereen. Ook dit jaar openen we met tennis en padel, hapjes en drankjes en dit op zondag 14 april.

Benieuwd naar ons programma? 

Ingeval van goed weer en bespeelbare terreinen:

  • 13u - 14u: Tennis Kidsinstuif voor onze jeugdspelertjes van Blauw, Rood en Oranje (4 tot 9 jaar) begeleid door onze jeugdanimatoren, gevolgd door een hapje en drankje, ook voor de ouders.
  • 13u - 14u30: Break-instuif voor onze tennis jeugdspelers van Groen en tennis- en padel-Tieners vanaf 10 jaar begeleid door onze jeugdanimatoren, gevolgd door een hapje en drankje, ook voor de ouders.
  • 13u - 15u: Interesse in een tennis work-out? Minimumleeftijd: 16 jaar. We geven 2 sessies van 45 minuten voor maximum 8 à 10 leden per sessie (eerste om 13u, tweede om 14u). Meer info over de tennis workout.
  • 13u - 16u: Liever een gewone dubbelmatch? Ook dat kan. We spelen enkele rondes via loting. Minimumleeftijd: 16 jaar.
  • Rond 16u: Meerdaalreceptie. We klinken samen op het nieuwe seizoen. 

We stellen die dag ook onze deuren open voor geïnteresseerden. Iedereen kan een kijkje komen nemen en kennismaken met Tennis & Padel Meerdaal. Ken je geïnteresseerden, laat het hen weten! 

Inschrijven is een must voor de activiteiten en de receptie om 16 uur. We willen immers voldoende drank en hapjes hebben voor iedereen. Je kan inschrijven tot en met 12 april 18 uur.

SCHRIJF JE IN VOOR DE OPENINGSDAG

 

Nieuw lid? Leuk! Nieuwe leden willen we graag laten kennismaken met onze club en onze activiteiten. Behoor jij tot de groep van de nieuwe leden of ex-leden, dan ontvang je binnenkort een uitnodiging voor het nieuwelingen-moment op Tennis & Padel Meerdaal.