We gaan je zo hard missen

Rust zacht, Caroline 

TP Meerdaal is in rouw. Zaterdag 20 april heeft Caroline Scheir de strijd tegen een ongeneeslijke ziekte verloren. Veel te jong, veel te oneerlijk, er zijn geen woorden voor. Caroline was gepassioneerd lid sinds de start van Tennisclub Meerdaal in 1998. 

Ze is de lieve echtgenote van Jan Vangeenberghe, prachtige mama en schoonmama van Marie Vangeenberghe en Toon Hanot, gewaardeerde schoonzus van Anne-Marie Vangeenberghe en Bart Leirs. Allen ook leden van Tennis & Padel Meerdaal. Ook Jef Vangeenberghe, haar geliefde zoon, was jarenlang lid van onze club.

Gedurende jaren heeft Caroline zich ingezet als Meerdaal Maker in het hapjesteam, het ontvangscomité en het cateringteam. Actief als ze was, zag je Caroline op allerhande clubactiviteiten zoals interclub, TCM-tornooi, Meerdaal on Fire....

Helaas is het tijd om afscheid te nemen van Caroline. Op zaterdag 27 april om 12 uur vindt de plechtigheid plaats in de aula Eikenveld van begrafenissen Pues, Eikestraat 2 in Herent. 

Samen met onze clubleden willen we Caroline na de dienst een allerlaatste tennisgroet brengen, symbolisch met een tennisbal. Voor elk aanwezig lid voorzien we een bal die niet alleen haar liefde voor de tennissport √©n onze club symboliseert, maar ook onze dankbaarheid voor de mooie tijd die we met Caroline hebben gedeeld. 
Hiermee willen we een troostend gebaar stellen voor haar dierbaren. Het zijn ongelooflijk moeilijke tijden voor hen. 

Heb je leuke tennismomenten beleefd met Caroline of ken je Jan, Marie, Jef, Toon, Anne-Marie of Bart? Wil je op zaterdag afscheid nemen en haar een laatste groet brengen? 

Via deze link kan je jouw naam opgeven tegen vrijdagavond 26 april 20 uur ten laatste. Zo weten we hoeveel tennisballen we nodig hebben als eerbetoon. 

Dresscode: trek jouw Meerdaal sweater aan. We verzamelen ter plekke om 11u20. 
We hopen jullie massaal te mogen zien op zaterdag.

Rouwbrief